100% mink false lashes

Vragen en antwoorden

Hoe kan ik Love Lashes wimpers toepassen en verwijderen?

Bekijk de instructies onder het tabblad “HOW TO”. Je kunt dan zien hoe je de wimpers als een professional kunt toepassen en verwijderen. HOW TO

Hoe vaak kan ik een paar Love Lashes wimpers gebruiken?

Love Lashes wimpers zijn stuk voor stuk handgemaakt en gemaakt om meerdere keren te gebruiken. De Mink Fur Love Lashes wimpers kunnen tot 25 keren gebruikt worden, mits je de wimpers goed onderhoud . De Synthetic Fiber Love Lashes wimpers kunnen drie tot vijf keren gebruikt worden, mits je de wimpers goed onderhoud. TIP: Wanneer je de wimpers van jouw ogen verwijderd, vergeet niet om de lijm voorzichtig van de wimpers met make-up remover te verwijderen en plaats ze terug in het doosje om hun natuurlijke vorm te behouden.

Hoe onderscheiden de Love Lashes producten zich in van andere wimpers merken op de markt?

Love Lashes onderscheidt zich van de rest vanwege de wimperstrips gemaakt van nerts haar en haar grote assortiment.

In Nederland bestaat wel wimperextentions behandeling met nerts haar. Er wordt haartje voor haartje een wimperextention met lijm aangebracht aan uw eigen wimperhaar. U betaalt ongeveer  €100,00 voor een behandeling van 2 tot 3 uur lang en om de gemiddeld vier weken moet u terug voor bijwerken. Dat kost gemiddeld  €50,00 per keer.

Mink Fur Love Lashes kun je tot 25 keer gebruiken, dat kost gemiddeld  €1,09 per keer.

Andere redenen: – …betaalbare luxe wimpers die op alle oog vormen passen. – …enkel gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen. – …niet schadelijk voor uw eigen wimpers. – …verpakt in luxe dozen die draagbaar en comfortabel zijn. Het past in bijna alle cosmetische (toilet)tassen. – …alle verpakkingen zijn 100% recyclebaar . – … Love Lashes is duurzaam en erg trots op om een milieubewust bedrijf te zijn dat altijd streeft om groener te worden.

Heeft Love Lashes wimpers slechts een maat?

Love Lashes wimpers worden geleverd in een standaard grootte. Deze kun je gelukkig gemakkelijk aanpassen door ze korter te knippen met een schaar totdat deze op jouw ogen passen. Let op: knip alleen aan de kant van de strip waar de haren het langst zijn.

Is wimperlijm meegeleverd met mijn aankoop?

Wimperlijm is niet inbegrepen in uw aankoop. Wimperlijm is los verkrijgbaar, namelijk de DUO Adhesive Glue. Ga naar de webshop voor de meest populaire wimperlijm van de wereld. DUO Adhesive Glue

Kan ik mascara op mijn Love Lashes wimpers doen?

Het toepassen van mascara aan jouw Love Lashes wimpers is optioneel, omdat zonder mascara de Love Lashes wimpers er al goed uitzien. Het toevoegen van mascara geeft het een meer dramatisch effect. Om de gewenste uitstraling te bereiken kun je er mascara op aanbrengen. Dit is niet schadelijk voor de wimperstrips.

Zullen de Love Lashes wimpers mijn eigen wimpers beschadigen?

Nee, als je de Love Lashes wimpers correct en veilig hebt toegepast met de juiste lijm en daarna voorzichtig verwijderd, is er geen kwaad voor jouw eigen wimpers. In feite is gebleken dat door het dragen van valse wimpers jouw eigen wimpers gezonder worden, want het vervangt de noodzaak om mascara te gebruiken of het krullen van jouw wimpers.

Kan ik zwemmen tijdens het dragen van de Love Lashes?

Het is afgeraden om te zwemmen tijdens het dragen van uw Love Lashes. Nerts haar wimpers zijn kwetsbaar en zullen door het water de vorm kunnen verpesten.

Ik draag contactlenzen, kan ik nog steeds Love Lashes wimpers gebruiken?

Ja, Love Lashes wimpers worden boven op uw eigen wimperlijn aangebracht . Onze wimpers zullen niet in contact komen met uw contactlenzen.

Moet ik een pincet of mijn vingers gebruiken om de Love Lashes wimpers aan te brengen?

Iedereen heeft zijn eigen voorkeur. Het is altijd het beste om de methode die u de meeste controle geeft te gebruiken. Gebruik een tool die u de wimpers zo dicht mogelijk bij de wimperlijn mogelijk te kunnen krijgen. Het kan zelfs helpen om een combinatie van beide te proberen! Probeer het met een pincet om de Love Lashes wimpers op zijn plaats te zetten en met behulp van uw vingers om ze perfect te positioneren. Klik hier voor instructies voor aanbrengen van de Love Lashes. Aanbrengen

Hoe worden Love Lashes wimpers gemaakt?

Onze Love Lashes wimpers zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit Siberische nerts haar dat van nature wordt genereert tijdens de vergieten seizoenen. Wij zijn absoluut cruelty-free (milieu- en diervriendelijk)! Onze nerts haar wordt verzameld, gewassen en gesteriliseerd in overeenstemming met de Europese richtlijnen.

Ik ben een dierenvriend. Lijden de nertsen leed tijdens de productie van de wimpers?

Love Lashes kan u garanderen dat er geen dierenleed aan te pas komt tijden de productie van de wimpers. We zouden nooit dieren kwaad doen. Op een natuurlijk en verantwoord wijze genereren wij nerts haar voor de productie van onze wimpers. Love Lashes wimpers zijn 100% dierproefvrij, dat is onze belofte. Onze echte nerts wimpers zijn verkregen door voorzichtig levende dieren te borstelen, zonder nadelige gevolgen voor hen. De haren die vrijkomen bij het borstelen worden opgevangen. Deze zachte, zorgvuldige procedure zorgt ervoor dat er geen dieren worden geschaad tijdens het gehele oogst proces, met behoud van de kwaliteit van het geoogste bont. Bovendien, elke wimper wordt gesteriliseerd en met de hand geassembleerd om kwaliteit en duurzaamheid te garanderen.

Hebt u chemische verf gebruikt voor de kleuring van de Love Lashes wimpers?

We kiezen ervoor om geen chemische kleuren te gebruiken, om zo de natuurlijke look van de haren te behouden. De kleur van Love Lashes wimpers zijn bruinzwart, dat is dezelfde kleur als natuurlijk nerts haar. Deze kleur is zeer vergelijkbaar met die van de menselijke wimpers.

Ik heb een zeer gevoelige huid, kan ik nog steeds Love Lashes wimpers gebruiken?

Ja, dat kan. We gebruiken de beste kwaliteit Siberische nerts haar dat wordt gewassen en gesteriliseerd volgens de Europese richtlijnen. Er worden geen chemicaliën gebruikt tijdens het proces, waardoor ze geschikt zijn voor zelfs de meest gevoelige huidtypes.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?

Binnen drie werkdagen na ontvangst van betaling ontvangt u uw bestelling via Post NL. Voor verzending buiten Nederland gelden andere voorwaarden. U kunt hierover contact met ons opnemen via het contactformulier. Contactformulier

Wat is het beleid voor ruilen en retourneren?

Wij bieden een 100% tevredenheidsgarantie op alle bestellingen. Als uw bestelling niet aan uw verwachtingen voldoet, retourneren wij u het aankoopbedrag voor alle ongebruikte items (exclusief de verzendkosten). Terugbetaling door Love Lashes dient te geschieden binnen 30 dagen na retour ontvangst van uw aankoop . Bekijk voor meer informatie onze algemene voorwaarden op onze support pagina: Algemene voorwaarden

Hoe kan ik een bestelling terug sturen?

Als u wenst om uw bestelling terug te sturen, klik dan voor het contactformulier met als onderwerp “ruilen aankoop” of “retour aankoop” (wat van toepassing is) en het factuurnummer door in uw bericht en reden van ruilen of retourneren. Na ontvangst van uw bericht zullen wij binnen 24 uur contact opnemen met u opnemen over het verdere procedure. Contactformulier

Kan ik als retailer Love Lashes wimpers inkopen voor re-sale?

Ja, dat kan! Dank u voor uw interesse. Klik voor het contactformulier met als onderwerp “inkoop voor retail”. Contactformulier

Ik heb nog een ander vraag, waar kan ik die stellen?

Zit uw vraag er niet tussen? Klik op het contactformulier met als onderwerp “Informatie gewenst”. Contactformulier