100% mink false lashes

Instructies

Aanbrengen

Benodigdheden:

- Jouw favoriete Love Lashes
- DUO wimperlijm
- Pincet
- Schaar

 

Maak je geen zorgen als het de eerste keer niet is gelukt. Oefening baart kunst. Na een paar keer zul je het net zo perfect doen als een professional.

Stap 1: Trek de Love Lashes strip voorzichtig los van de houder met een pincet. Pak bij het trekken het uiteinde vast om schade te voorkomen.

Stap 2: Houd een strip op je oog om te meten of de lengte goed is. Het dragen wordt comfortabel als de strip niet langer is dan jouw natuurlijke wimperlijn.

Stap 3: Indien de strip langer is dan jouw natuurlijke wimperlijn, knip het overtollige voorzichtig af met een schaar. Let op: knip alleen aan de kant van de strip waar de haren het langst zijn.

Stap 4: Smeer een dunne laag DUO lijm op de band van de strip en iets meer lijm op beide uiteindes. Wacht 30 seconden totdat de lijm kleverig wordt.

Stap 5: Pak met de pincet de strip vast en druk het middengedeelte van de strip tegen de bovenkant van jouw natuurlijke wimperlijn aan, daarna de binnenkant en dan de buitenkant van de strip. Duw met de achterkant van de pincet voorzichtig aan.

TIP: Zorg altijd dat je make-up (eyeliner, oogschaduw en/of mascara) eerst op doet en jouw eigen wimpers krult en dan de Love Lashes wimpers.

Verwijderen

Benodigdheden:

- Make-up remover
- Wattenstaaf

Stap 1: Dep wat make-up remover op de top van de wattenstaaf en ga hiermee voorzichtig langs de lijn van de wimperstrip.

Stap 2: Trek de strip voorzichtig los van je oog. Om schade te voorkomen, houd het aan de uiterste hoek van de strip vast en niet aan de haren.

Onderhouden

Benodigdheden:

- Originele doosje van Love lashes
- Pincet

Stap 1: Verwijder met je vingers of een pincet voorzichtig de lijmresten van de strip. Houd ten allen tijden de strip vast aan de wimperband en niet aan de haren om schade te voorkomen.

Stap 2: Berg de wimper strips weer netjes op in het originele doosje voor de volgende keer.

Wist je dat het doosje is ontworpen om alle benodigdheden samen met jouw wimpers te kunnen bewaren. Handig om alles in een overal mee te nemen.